Bitcoin gjorde et historisk trekk over $ 20 000 – Hva neste?

Bitcoin gjorde et historisk trekk over $ 20.000 med en sterk bullish daglig nær $ 21197.57. Det sterke bullish gjennombruddet får investorene til å tro at okser er veldig sterke over dette nivået, og det kan gi ytterligere bullish gevinster. Hva er neste? Kan BTC-okser opprettholde det bullish momentum? Hva sier diagrammer og tekniske indikatorer? Les videre for å finne ytterligere innsikt i dagens BTC / USD teknisk analyse.

17. desember 2020, | AtoZ Markets – Bitcoin bull prøvde å ta prisen opp, og etter noen forsøk er de vellykkede.
Bitcoins-konsolidering på $ 18,600-området gjorde håp for bjørner der hovedprismålet var $ 16.000. Imidlertid prøvde prisen å bevege seg lavere så lavt som $ 17 500, men klarte ikke å fortsette det bearish presset.

Som et resultat tar okser kontroll over prisen, og den daglige avslutningen i går er en indikasjon på kommende bullish press i prisen.
Mange institusjonelle og private investorer sto bak den bullish bevegelsen. Derfor kan den nye all-time high oppmuntre flere investorer til å delta i det bullish rallyet.

På den annen side er det noen analytikere som spår at BTC er for dyrt, og at den kan gå lavere til virkelig verdi på $ 12.450.

Test Plus500 nå Hvorfor Plus500?
Bitcoin Bulls er veldig sterke over $ 19.000
BTC er for tiden bosatt i nærheten av $ 21 800-området og prøver å korrigere lavere. Videre er fremtiden Kumo Cloud fortsatt bullish i det daglige diagrammet og gir ytterligere bullish muligheter i prisen.

Bitcoin gjorde et historisk trekk

I henhold til 4-timers diagrammet startet den bullish bias fra hvor prisen beveget seg over Kumo Cloud og pekte på den bullish muligheten.

Før den prisen flyttet under Kumo Cloud, men klarte ikke å opprettholde. Senere viste prisen bearish avvisningslys på H4-tidsrammen. Som et resultat ble det kraftige momentum solid over skyen som støttes av andre tekniske komponenter.

For tiden er prisen over det dynamiske nivået på 20 EMA sammen med Kijun-linjen. Derfor kan gapet mellom pris og dynamiske nivåer gi rom for en korreksjon mot $ 19940-området.

BTC Bulls er veldig sterke
I følge det daglige diagrammet bæres Bitcoin av Tenkan Sen-linjen. Det påpeker at det hausse presset er veldig sterkt i prisen. Hver gang prisen gikk under Tenkan-linjen, ble den korrigerende og begynte å bevege seg høyere.

Prishandlingen de to siste dagene er imidlertid veldig impulsiv som tok prisen høyere enn den vanlige bevegelsen.

Derfor kan prisen korrigere lavere mot $ 18,500-området som en korreksjon av den nåværende trenden. Korreksjonshastigheten kan imidlertid gi ytterligere hausse muligheter i prisen.

Imidlertid, så lenge prisen er over $ 18 500-nivået, kan det gjøre en annen høyde over $ 22 000 de neste dagene.

Bitcoin gjorde et historisk trekk over $ 20 000 – Hva neste?

Videre er prisen over det dynamiske nivået på 20 EMA, og Kijun Sen beveger seg opp sammen med Senkou Span A. Derfor, hvis Senkou Span A begynner å korrigere, kan vi se at prisen går ned.

Videre er MACD fortsatt bullish og over 0,0-nivået som kan gi en ytterligere årsak til korreksjonen.

For å konkludere gjorde Bitcoin et historisk trekk over $ 20000-nivået. Det kan bevege seg høyere så lenge prisen ligger over $ 19 000 til $ 18 500 støttenivå. Imidlertid, da prisen nådde $ 22.000 psykologisk motstandsnivå, kan vi se en korreksjon de neste dagene.